kontrolky
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
kontrolky
zdravim mam jednu otazku, po otoceni spinacky do polohy zapalovania sa mi rozsvietia kontrolky a postupne pozhasinaju ostanu svietit 4 /mazanie,dobijanie, servis(auto s klucom) a elektronicky riadene chladenie motora/. po nastartovani zhasnu, je to tak v poriadku? nemali by posledne 2 menovane zhasnut este pred nastarovanim motora? Dakujem, mam 1.7 DTi
- Reklama
Re: kontrolky
Mne ostane svietit len dobijanie a mazaniesopel píše:zdravim mam jednu otazku, po otoceni spinacky do polohy zapalovania sa mi rozsvietia kontrolky a postupne pozhasinaju ostanu svietit 4 /mazanie,dobijanie, servis(auto s klucom) a elektronicky riadene chladenie motora/. po nastartovani zhasnu, je to tak v poriadku? nemali by posledne 2 menovane zhasnut este pred nastarovanim motora? Dakujem, mam 1.7 DTi
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 8xABG, ABS, ESP (HBA, HSA, TSA, DDS, PEPS), PDC, Day Light v5, Fog Lights, BC, CD70NAVI + CID
Ex Astra G Comfort 1999-2008 R.I.P, 1.7 TD (X17DTL), 2XABG, ABS, Fog Lights
My Crashtest Astra G hatchback vs VW Passat B3 Combi
- Scooob
- Kontaktovat uživatele:
Tahle mi taky svítí a po nastartování zhasne...sopel píše:elektronicky riadene chladenie motora
Zemřela - Opel Astra G Caravan 2.2DTi
Nově - Astra G Coupe 2.2 16v
www.Akumix.cz
Nově - Astra G Coupe 2.2 16v
www.Akumix.cz
me zustane taky svitit jen mazani a dobijenijanda píše:Mne ostane svietit len dobijanie a mazaniesopel píše:zdravim mam jednu otazku, po otoceni spinacky do polohy zapalovania sa mi rozsvietia kontrolky a postupne pozhasinaju ostanu svietit 4 /mazanie,dobijanie, servis(auto s klucom) a elektronicky riadene chladenie motora/. po nastartovani zhasnu, je to tak v poriadku? nemali by posledne 2 menovane zhasnut este pred nastarovanim motora? Dakujem, mam 1.7 DTi