rada motor
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
rada motor
prosim vas hoši měnil jsem včera těsněni pod hlavou.Složil jsem to vše je jak ma byt.Chtěl jsem to nastartovat a děla to jak kdyby se točil jenom starter.Ale toči se všechno altik vačka prostě vše.Nevite čim to muže byt?diky moc
- Reklama
co nastavuje?myslis rozvody? jsou na ni rysky ale ja to jeste na tomdle aute nedelal ale tys je delal ne kdyz si menil tesneni pod hlavou?tyk proto si myslim ze si je spatne postavil a tim padem ti spatne zaviraji a otviraji ventily a nema to tlaky a toci to naprazdno.proste po sobe prekontroluj praci kterou si na tom udelal
můj život vlastně měří 400metrů !!!
možná to nejsou rady na nic. kdybys pořádně vysvětlil co máš vubec za problém. to že si měnil těsnění a že to točí naprázdno nám nestačí k tomu aby jsme ti tady daly dohromady kloudný rady co k něčemu budou
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Kdyz sou to rady nanic tak to chce jen autorizovany servis Opel,ale priprav si many
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Jen tak orientacne, kolik jsi platil za opravu?Dj.radim píše:Poslední moje rada.Dovezl jsem Corsu 1,5 TD a odešlo čidlo ventilátoru a ucpaném chladiči a baba jela a uvařila to.Takže jsem nechal srovnat,natlakovat hlavu,nové pístní kroužky,všechny nové těsnění,čidlo a chladič.Tebe se ty dvě věci netýkají,ale určitě to je v tlakách,takže srovnat hlavu!