Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Od 130,- za Starline, až po 730,- za Filtron. Záleží na tom, jakej si vybereš. A najdeš ho na spodku auta, na palivovém potrubí zhruba někde v půlce auta. Z pravé strany. Je to takový kulatý podlouhlý bazmek, na dvou hazet spojkách.
Trdlo píše:Od 130,- za Starline, až po 730,- za Filtron. Záleží na tom, jakej si vybereš. A najdeš ho na spodku auta, na palivovém potrubí zhruba někde v půlce auta. Z pravé strany. Je to takový kulatý podlouhlý bazmek, na dvou hazet spojkách.
730,- za Filtron??? Trochu drahej "polák"....Bosch stojí kolem 230,-,Mahle 356,-...
fanuc píše:A možno blbá otázka?Prečo by ho bolo treba vymeniť?Ja sa pýtam že či ho nemám vymeniť aj ja!!
palivák by se měl stejně jako olejovej,nebo vzduchovej filtr měnit v určitým intervalu.Je to pořád filtr,stejně jako třeba oleják.Nejlépe jednou za 2 roky.Jestli jsi ho nikde neměnil,nebo nevíš kdy byl měněněj,tak bych ho klidně vyměnil.
No nabehané mám 108 000km a netuším či to predtým niekto menil.Ale žiadne problémy nemám.Tak sa asi na to vyser..m.A čo to urobí ak je to upchané? Nepôjde benzín do vsrekovania?
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
Čerpadlo by malo mať "obtokový" ventil. Ak je znečistený filter, tak čerpadlo nestíha dodávať palivo motoru hlavne pri požiadavke vyššieho výkonu.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI. Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel. Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
AHOJ LIDI,mám doma po předchozím autě palivový filtr který jsem nepoužil. Byl určen pro astru 1,8i16v a chtěl bych ho teď namontovat do 1,6i16v. A chtěl bych vědět zda je to filtr shodný nebo mám jít a koupit jiný nový. Dík za rady předem. COBEIN
COBEIN píše:AHOJ LIDI,mám doma po předchozím autě palivový filtr který jsem nepoužil. Byl určen pro astru 1,8i16v a chtěl bych ho teď namontovat do 1,6i16v. A chtěl bych vědět zda je to filtr shodný nebo mám jít a koupit jiný nový. Dík za rady předem. COBEIN
můžeš ho tam dát,ten filtr je stejnej.Takže bezproblémů.