Výměna chladící kapaliny
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
Díky všem za rady.....výměna proběhla hladce a mam na par let klid. Opravdu je tam dole takovej cervená matka.......stačí povolit a vypustit...
čistou vodou sem to chtěl prolejt protože nechci aby tam byl zbytek z ty minuly....navic ted tam byla modrozelena barva a me v oplu rekli ze tam mam dat cervenou....a ze prej barvy se nemaj michat tak sem nechtel nic riskovat....
další vec je že mi připada ze se do toho chladice vejde nak malo ty chladici kapaliny......komplet sem to vypustil a pak sem tam nalil zhruba 2,5 litru chladici kapaliny a 1 a 3/4 l destilky........pride mi to nak malo.....jedine ze by v tom motoru neco zustavalo------nevim....co myslite.?
čistou vodou sem to chtěl prolejt protože nechci aby tam byl zbytek z ty minuly....navic ted tam byla modrozelena barva a me v oplu rekli ze tam mam dat cervenou....a ze prej barvy se nemaj michat tak sem nechtel nic riskovat....
další vec je že mi připada ze se do toho chladice vejde nak malo ty chladici kapaliny......komplet sem to vypustil a pak sem tam nalil zhruba 2,5 litru chladici kapaliny a 1 a 3/4 l destilky........pride mi to nak malo.....jedine ze by v tom motoru neco zustavalo------nevim....co myslite.?
Sakra jak si můžu přihodit fotku na profil? nejde mi to
Naposledy upravil(a) Francekkv dne 06 pro 2006, 16:50, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G, 3dv, 1,6 55 kW, X16SZR, r.v. 1999
neni žádnou novinkou že v motoru zůstane minimálně 2 litry kapaliny, proto je proplachování obyčejnou vodou kravina, když už tak destilkou a při dolejvání nalejvat už zkoncentrovanou kapalinu nebo dycky litr chl. kapaliny a litr destilky a takhle postupovat do naplnění
když budeš proplachovat destilkou tak to chce vypustit kapalinu, dolejt na rysku destilku a nastartovat motor aby se to smíchalo a zase vypustit
když budeš proplachovat destilkou tak to chce vypustit kapalinu, dolejt na rysku destilku a nastartovat motor aby se to smíchalo a zase vypustit
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Hmm to je pravda....to dava smysl.....to sem nedomyslel...takže ted tam mam 2 litry nedestilovany vody..+ skoro 2 litry destilky + zhruba 2,5 litru nemrzky.....budu to asi muset premerit a zase aspon litr vypustit a dolejt nemrzku.......
ty 2litry nedestilky snad neni az takovej problem ne? co myslite
ty 2litry nedestilky snad neni az takovej problem ne? co myslite
Opel Astra G, 3dv, 1,6 55 kW, X16SZR, r.v. 1999