Klima nesepne
Klima nesepne
Nazdar chlapi.
Mám astru G combi 1.6 16V r.v.2000
Klima je naplněná a drží, když zmáčknu knoflík klimy, kontrolka se rozsvítí, zvyšovač otáček sepne, ale kompresor ne. čím to je? je to tlakový spínač? pokud ano musím sehnat nový nebo se dá nějak rozchodit?
Díky..
Mám astru G combi 1.6 16V r.v.2000
Klima je naplněná a drží, když zmáčknu knoflík klimy, kontrolka se rozsvítí, zvyšovač otáček sepne, ale kompresor ne. čím to je? je to tlakový spínač? pokud ano musím sehnat nový nebo se dá nějak rozchodit?
Díky..
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klima nesepne
Spíš cívka elmag.spojky kompresoru
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
mám jiný problém, od řemenice kompresouru se line takový divný zvuk jako wum wum wum...
(koupil jsem novou astru a nevěděl jsem co by to mohlo být, tak jsem vyměnil rozvody, řemen a nic nepomohlo po podrobném zkoumán jsem zjistil, že je to od klimy)
klima fachá ale ten zvuk je děsnej. Dá se koupit ta řemenice s ložiskama samostatně, nebo je to na kompresor?
Neví někdo co to stojí?
(koupil jsem novou astru a nevěděl jsem co by to mohlo být, tak jsem vyměnil rozvody, řemen a nic nepomohlo po podrobném zkoumán jsem zjistil, že je to od klimy)
klima fachá ale ten zvuk je děsnej. Dá se koupit ta řemenice s ložiskama samostatně, nebo je to na kompresor?
Neví někdo co to stojí?
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Dá se koupit i samostatné ložisko do řemenice
Díky za odpověď.
A jak to teda můžu vykutit? jde to nějak odzkoušet čím to je, nebo musím koupit náhradní cívku, pakli-že se dá koupit jen cívka a věřit, že to je tím.. ??
Nebo je to záležitost pro servis?
A jak to teda můžu vykutit? jde to nějak odzkoušet čím to je, nebo musím koupit náhradní cívku, pakli-že se dá koupit jen cívka a věřit, že to je tím.. ??
Ako si dopadol?bizzarre píše:Díky za odpověď.
Zda sa ze mam ten isty problem, klima je plna, otacky sa po zapnuti zvysia (a drzia zvysene pokial je tlacitko zapnute), ale kompresor sa nerozbehne.
Predpokladam ze je tam elmag spojka - da sa opravit?
Dik
AstraG X16XEL 2000
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přesunuto
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Tak tohle téma obnovím, mám ten samý problém, vyřešil jste ho už někdo? Denny, umíš ho diagnostikovat a v rozumné ceně opravit? Prosím prosím.
BTW: Hlásilo y to nějakou chybu na diagnostice?
BTW: Hlásilo y to nějakou chybu na diagnostice?