Najednou nestartuje
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Najednou nestartuje
Ahojte, prestalo mi z niceho nis startovat astricka, pritelkine prijela a asi za 10 min sme chteli zase odjed ale ani netukne , vse sviti , kontrolky najedou ,najizdi palivove cerpadlo, ale pri otoceni klickem ani tuk,zadna kontrolka nezhasne ,takze skrat by to nemel byt pls poradte jestli se to nekomu uz stalo nez to hodim do servisu
- Reklama
zkus zavolat na veterinu a řekni že tvoje zvířátko zvrací, schválně jestli ti poraděj bez toho aby věděli o jaký jde zvířátko
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no ani ne tak na palivu jako na motoru kterej ho spaluje, nevim jak u benzína ale u diesla se todle stává když se zasekne chcípací klapka na sánímaku2 píše:Aha ja nevedel ze zalezi na palivu ,je to benzin 1,6 16v rv. 2003 NJOY
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Takze , mam komplet spaleny starter vyhorely rotor civka atd, prej se sekla spinaci skrinka pri startovani a starter porad staroval i kdyz jem motor tim padem zhorel, takze novy starter a predelani starovani na tlacitko aby nedoslo k stejnemu problemu ,sranda me vyjde na 5500kč , diky všem za pomoc a rady ktere jse zde napsali
Caute, prestalo mi auto znicoho-nic startovat. Prave som chcel ist do servisu so svietiacou kontrolkou emisii (auto islo vcera este 4km domov v poho). Dnes, ked som zacal startovat, tak starter len tocil motorom a cerpadlo akoby ani netahalo benzin. Kontrolky svietia ako normalne pri starte- tzn. kym nechyti motor tak svietia Emisie +auto s klucom+baterka+mazanie. NIc nove sa z nich nedozviem,len motor nechyti.
Poistky som pozrel , aj rele cerpadla a nic.
Vie mi niekot poradit ako to sprevadzkovat, nech sa dostanem aspon do servisu vlastnou silou?
Poistky som pozrel , aj rele cerpadla a nic.
Vie mi niekot poradit ako to sprevadzkovat, nech sa dostanem aspon do servisu vlastnou silou?
Astra G Caravan, X16XEL, 2000 + LPG ELPIGAZ
Diagnostika OP-COM v1.39 EN (MA, BA-po dohode)
Diagnostika OP-COM v1.39 EN (MA, BA-po dohode)
to cheops: zkus vymontovat lambdu sondu na katalyzátoru a nastartovat, u mého auta to dělalo ty samé závady, nakonec se došlo na to, že je v háji ten katalyzátor,no ale předtím mi rozvrtali celý auto než na to došli, takže nyní mě to někdy startuje na první pokus hned, jindy a hlavně když už je motor zahřátý, tak až na podruhé nebo třetí startování!! jenže já mám zatím ten katalyzátor jenom provrtaný, takže to může být tím, že to tak špatně teď startuje, sháním nějaký starší funkční kat, ale zatím marně, asi nakonec koupím fungl nový, no jo, ale cca 10 tisíc.