A kam ne!
N
Klidne napis jmeno toho servisu, usetris ostatnim prachy.
Slabý ťah
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
-
SERVIS
Luky píše:A kam ne!
N
Klidne napis jmeno toho servisu, usetris ostatnim prachy.
Souhlas, taky ho asi budu muset navštívit, i když mám astřičku ani ne týden. 2,0 DTI 16V. Zdá se mi, že je to hodně líný na to že má být živější, než moje kokta, která má 66 kW. Vůbec to nechce táhnout odspodu. Tipuju váhu vzduchu, i když má najeto jen 73000. Myslel jsem si, že váha vzduchu je nemoc hlavně koncernu VW, v koktě mi odešla po 95000.
Výkon
Zdravím,
tak uto už šlape jako hodinky. Výkon famózní, spotřeba OK . Až se vrátím z dovolené, tak Vám pošlu foto, v čem byl ve vzduchové soustavě zakopán pes, abyste kdyžtak vědeli naco kouknout.
Zatím se mějte
tak uto už šlape jako hodinky. Výkon famózní, spotřeba OK . Až se vrátím z dovolené, tak Vám pošlu foto, v čem byl ve vzduchové soustavě zakopán pes, abyste kdyžtak vědeli naco kouknout.
Zatím se mějte
Allbi
-
Servis
A co bude s tím kontaktem na ten tvůj servis?
Jinak hezkou dovolenou.
Jinak hezkou dovolenou.
Slabý tah
Mám dotaz. Já si koupil Astru s motorem 1,6 16V 74kW X16XEL a mám pořád pocit, že je to na 100 koní trochu lenivé, mělo by to mít větší odpich.
Při sešlápnutí plynu na 2 při 2000 otáčkách se ozývá takové zvláštní dunění z pod kapoty. Ale perfektně tento motor táhne od 3 - 3,5 tis.
Využitelné při zrychlování na dálnici např. ze 130 na 160 km/h.
Potvrdíte mi to? nebo co pro to můžu udělat kromě koupě něčeho jiného?
Díkes
Při sešlápnutí plynu na 2 při 2000 otáčkách se ozývá takové zvláštní dunění z pod kapoty. Ale perfektně tento motor táhne od 3 - 3,5 tis.
Využitelné při zrychlování na dálnici např. ze 130 na 160 km/h.
Potvrdíte mi to? nebo co pro to můžu udělat kromě koupě něčeho jiného?
Díkes
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu