cukání a volnoběh rada
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Re: cukání a volnoběch rada
no jestli si to někde nepřisává falešný vuduch....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
ahoj, před týdnem jsem řešil podobný problém, při přídání plynu škubání, vysoká spotřeba paliva, při volnoběhu okamžitě zhasnul motor. Tzn.pri vyrazeni rychlosti na semaforech i při každém pribrzdeni a pomalem prerazeni motor zhasnul. Diagnostika - spatne svicky, lambda sonda a agr ventil. Mechanik vse procistil, pouze agr ventil a svicky dal nový - oprava 5 800,- Kč
- Hurikan
- Kontaktovat uživatele:
me to treba delaly svicky,a to sem si myslel ze to bude lista nebo AGR,nechal sem si namontovat oboje nove a furt problem pretrvaval,a jelikoz sem mel svicky nove tak me to ani nenapadlo ,vymenili sme svicky a jezdim vesele dal.
-
Svíčky jsou nový,lišta taky, filtry taky, tak nevím. napadá mě jen lam.sonda.
No ještě zkusím vypípaní dle návodu a uvidím, spíš mi to příjde ,že to je neco s otáčkama.Kolísají pri zahřátí mezi 600-1000ot. tak by to mohlo být ono,ale asi se nedají někde seřídit. Ve čt.budu v práci,tak to snad prolezu a zkusím něco objevit.
No ještě zkusím vypípaní dle návodu a uvidím, spíš mi to příjde ,že to je neco s otáčkama.Kolísají pri zahřátí mezi 600-1000ot. tak by to mohlo být ono,ale asi se nedají někde seřídit. Ve čt.budu v práci,tak to snad prolezu a zkusím něco objevit.
Astra g kombík,99, motor 1.6.16V X16XEL
Re: cukání a volnoběh rada
mne to tuto zimu uz dva krat robilo, ked som pridal plyn tak to somnou hadzalo celou cestou do prace. este aj na parkovisku som skusal na volno pridat a stale motor chcel vyskocit z auta. Ale rano auto slapalo ako nove, ziadne cukanie a a ani hadzanie. A druhy krat ties hadzalo ale pocas cesty domov z prace same prestalo (cesta asi 20km). Takze neviem ci bolo nieco zarosene, alebo co mu bolo
To je moj pribeh, dufam ze sa mi to nezopakuje.
Kontrolky nesvietili ziadne, iba ta co pripomina chladenie pri startovani troska blikla. Mohlo by to mat s tym suvis.
To je moj pribeh, dufam ze sa mi to nezopakuje.
Kontrolky nesvietili ziadne, iba ta co pripomina chladenie pri startovani troska blikla. Mohlo by to mat s tym suvis.
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA