Kedy a ako správne preraďovať?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
souhlas, 5-6l max... na 8l bys to musel točit jak F1 na startuAstraDTI píše:Neco bude s motorem, na 8 litru se dostanu i ja jen vyjimecne, kdyz to sakramensky zenu. Takze s timhle DTL motorem to snad ani neni mozny pokud je vse OK.
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
člen Carp Teamu Radegast Karviná
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No dnes rano po robote ma kamarat co ma tiez astru 2.0 diesel zobral a som mu ukazoval ako jazdim a povedal ze sa ani necuduje ze mam taku spotrebu tak som asi hodinu jazdil po meste a ucil ma vychytavky a po tej hodine jazdy som si vsimol ze moja rucicka teploty motora je na 80 stupnov som nechapal tak teraz neviem a kevin dik za ten clanok fakt dobre rady su tam ja tiez rano idem tak ze necham par sekund na volnobeh a potom sa pomaly rozbehnem no moj styl jazdy bol asi taky ze co najrychlejsie to rozgulat na 80 km a udrziavat otacky na 2000 ale po dnesnej lekcii uz jaydim uplne inak pomensie a opatrnejsie a hlavne skusam ist na spotrebu.
Mám astřičku 1.8 16V a jezdim celkem sportovne. Tocim od 3500 do 4500, nekdy i do 5000 (jezdim za 7.5l) a dokud si ze me delal kamos s fabii prdel, ze to pretacim, tak jsem si z toho nic nedelal. Ale pak mi rikal i kamos s vectrou dvoulitrem benzin, ze je to hrozne moc...tak mi reknete je to moc a jsem nouma ja, nebo ne?
Naposledy upravil(a) Bagroid dne 02 lis 2008, 13:05, celkem upraveno 1 x.
-
1,6 16V
Nevim jestli mohu něco plknout, ale jestliže motor má krouťák cca 3500...tak jezdit 3500-4500 je podle mě v pohodě...nehledě na to, že v tom rozmezí otáček to teprve jede, jestli 16V někdo tahá jen do 3500 a výš ne, tak ikdyž bude mít 2,2 tak mu ujedeš Moulové jsou oni....asi teda..podle mě. Já jezdím podobně jak ty a spokojenost...spotřeba také do 7,5 ....
Re: 1,6 16V
omg to je úvahaMichal Chody1980 píše:jestli 16V někdo tahá jen do 3500 a výš ne, tak ikdyž bude mít 2,2 tak mu ujedeš
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
-
No vzhledem k tomu, že jsem seděl v bertone 2,2 16V cupé tak s naprostým klidem svou úvahu kdykoli doložim, potvrdim....Jestliže jeden motor použije 90%¨svého výkonu a druhý byt silnější 50% tak tomu tak je...ale je vidět, že semnou nesouhlasíš a máš proto logické vysvětlení nepotvrzené realitou.... to je jako bych řekl, že htp fábie mi neodjede, když jí bude točit do max a já jen do 3500 ...odjede....
-
?
Nerozumím o jaké závodě ní hovoříš....to že někdo má svižnější jízdu neznamená, že nutně musí a chce závodit. Ale couvám, z těch příspěvků to tak mohlo vyznít
Nevím co pořád řešíte..když chcu, tak jedu s 2.2 16V i s 1.6 16V na pětku cca tachometrových šedesát, což je ve skutečnosti asi 53, takže po městě jezdím na pětku (kolem 1500 ot.-záleží na motoru) to je jízda v poho beze spěchu, lehký plyn a na spotřebu..jak spěchám, tak je to jiné..záleží na citu, točit imrvére 3500 ot.se muselo tak ve fáčku, bo jinak to vůbec nejelo. Do třech tisíc to vytočím při běžné jízdě málokdy a při studeném motoru nikdy
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Leo píše:nápodobněBagroid píše:Kdyby jsi se radsi Leo vyjadril k tematu a nebyl offtopic, tak udelas lip...
téma je velká kravina...kdo neví jak řadit at si zaplatí lekci v autoškole
To je fakt táto téma je veľká kravina a zbytočne si priplácať lekcie v autoškole, lebo kto sa nad tým zamýšľa nepomôže mu ani automať, lebo ani princíp toho by nepochopil