imobolizer
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
imobolizer
???CO vsetko BLOKUJE imobilizer na astre???
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jak co všechno , bez něj neodjedeš ne
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a je to určitě imobilizerem? poznáš to tak, že když startuješ, motor točí ale nechytá a svítí ti kontrolka motoru, dělá ti to?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
pokial nastarujes a jazdis bude imo asi OK.suhlasim s Okurom najskor diagnostika.ak nic neukaze potom nechat premerat cidla kluky a vacky.skus skontrolovat aj konektory v motorovom priestore/oxidacia/.podobne sa mi chovalo auto,ked som odpojil ridenie klepania motora.tak isto reaguje ak RJ nespina rele riadenia K 18/blika ,alebo sviti kluc-podla typu motora/.RJ ries ako poslednu vec
Ahoj ono to je tak ze ja mel problem udajne se skrtici klapkou mi ukazala diagnostika,kdyz mi zacla svitit kontrolka motoru a cukat. Vymenili skrtici klapku. Cena i zpraci 13000kč!!! Po dvou dnech opet kontrolka a cukani, tudiz reklamace ale uz se cukali ze oni to spravili spravne a ze je to neco jineho! rikam dela TO SAME CO PREDTIM CUKA!!! takze hadky az do krve neuspel jsem Pak x krat servis jinde prohlidka egr, vaha, svicky, atd. Bez vysledku jen platit platit a platit. Uz jsem zoufalej uz jsem sel i na vymenu auta s nekym za nejaky Mam ho od dubna letos uz me to stalo 140000kč nakonec odsat kluci mi rekli ze na tuty to bude r.j. tak ji chci koupit jako posledni vec do toho auta a pak jde ze skaly pokud to nepujde....