odstavení výkonu
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
odstavení výkonu
Zdravím,mám Astru G 2.0DTI při pozvolném zatížení motoru mi konrolka zahlásí vadu motoru a zároven mi odstaví výkon,při svižné jízdě se to nestane a je vše v pořádku,prosím o radu nebo tip.Děkuji Zdenek
- Reklama
Muže to být spousta věcí a někteří "odborníci" řeknou to je to nebo ono a ty jen sypeš nemalé peníze. Nejjednodušší a nejlevnější možnost máš zajet na STK a ti co delají emise tito napichnou a zdělí problém. mně vyřešení problému stalo 200,- Mněl sem taky problém z s poklesem výkonu nad 2000 otáček
STŘIBRNÁ ASTRA G 2.0Di rok98,5dv 4xairbag, 4x el.okna, klima, tempomat, 17"al
banur@seznam.cz
banur@seznam.cz
Toto mě dělal EGR VENTIL... Z počátku při pozvolném zatížení a o rok později při jakémkoliv stylu jízdy Ovšem u Tebe to může být něčím jiným, takže si raději zajeď na diagnostiku ( defakto Ti toto řekne každý )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Re: odstavení výkonu
Dík na diagnostice jsem byl,ale tam je vše v poho a nebo to byl"odborník",každej z tebe tahá jen kačky,co stojí ERG ventil?nebo se dá rozchodit?lechapeau píše:Zdravím,mám Astru G 2.0DTI při pozvolném zatížení motoru mi konrolka zahlásí vadu motoru a zároven mi odstaví výkon,při svižné jízdě se to nestane a je vše v pořádku,prosím o radu nebo tip.Děkuji Zdenek