Tak kolik je nas tady s automatem?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
caravan 1,8l 85Kw CDX
Zdravím všechny automatické Astry, jejich majitele a řidiče. Měníte v převodovce olej? Nebo vám taky v servisu řekli, že v Astrě je doživotní náplň, jako mně? Dík za odpověď a spoustu šťastných kilometrů!
ja mam sice manual ale mal som niekedy sieru 2,0 benzin v automate. to boli moje zaciatky a na automate som vyrastal. astru ked som kupoval automat som v diesli nevedel u nas vtedy zohnat. teraz nam domov pribudol jeden krasny tatos BMW 740D. a pri jazde s nim sa clovek citi ako kral ked nemusi behat s pakou. a to je uz riadna raketa...
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: caravan 1,8l 85Kw CDX
No dozivotni uvadeji ale prej to je tak na 100t km, zatim nemenim, ale kontrolujuianik píše:Zdravím všechny automatické Astry, jejich majitele a řidiče. Měníte v převodovce olej? Nebo vám taky v servisu řekli, že v Astrě je doživotní náplň, jako mně? Dík za odpověď a spoustu šťastných kilometrů!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to milosh
dík za odpověď. Mám 168 000 km celkem, z toho já pouze 15 000 km a z italský servisky toho moc nevyčtu, budu teda kontrolovat kvalitu a popř. dolejvat po rysku
. Jinak bych se chtěl pochlubit se spotřebou, kterou mám 7,25-7.5l/100 km
. Musím ale přiznat, že jezdím většinou sám a taky obvykle uzavírám kolonu za sebou jedoucích vozidel.
Tak zdar
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ianiku, hod si do podpisu typ motoru takto kdybys mel treba diesela tak spotreba neni moc oslniva ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet