Za jazdy zdochne ???
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Za jazdy zdochne ???
mam vazny problem uz sa mi stalo asi 5x ze zajazdy ak iden nad 120km/h a vyhodim rychlost tak mi zdochol motor, potom ho normalne nastartujem a vseko ide dalej a zase ak pojdem nad 120km vyhodim a ide raz ide raz nie . Vymenil som palivovy filter, vycistil skrtiacu klapku ,tankujem uz len shell, diagnostika neukazala nic, tak mi prosim poradte co to moze byt. dakujem
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ked ti auto taha uplne v pohode a netrha nic tak si myslim ze to mozu byt erg ventil aleb krokac. Nekolisu ti otacky na volnobehu? A cistil si aj ten priestor kde je krokac? Ak nie vycisti ho! Inac ten krokovy motorcek je zodpovedny za volnobezne otacky ...
Opel ASTRA G 1,6 16V X16XEL vybava confort...
-
- Kontaktovat uživatele:
SPERMIN když ano, potom....to vypadá na málo paliva do vstřikování. Podla mna to je blbost. Mozne by to bolo len vtedy ked by pridaval a vtedy mu zdochol ale on vyradi rychlost motor mu ma ist na volnobeh a vtedy urcite motor nepapa tolko paliva ako pri 120ke. Typujem zaneseny krokovy motorcek alebo nieco s tym suvisiace....
Opel ASTRA G 1,6 16V X16XEL vybava confort...
Tak dnes som to vyskusal a pri 4500ot. strati uplne tah a ide ako keby na 3 valce , vypnem nastartujem a ide to normalne, ad 4500ot znova to iste.....spermin píše:když ano, potom....to vypadá na málo paliva do vstřikování.PIKI píše:ani nie, nejak som si to nevsimol.Zajjtra to vyskusam ,ak skube tak potom.....
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
-
- Kontaktovat uživatele:
To bych to spíš typoval na snímač otáček..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
potom Ti asi dodává malo palivaPIKI píše:Tak dnes som to vyskusal a pri 4500ot. strati uplne tah a ide ako keby na 3 valce , vypnem nastartujem a ide to normalne, ad 4500ot znova to iste.....spermin píše:když ano, potom....to vypadá na málo paliva do vstřikování.PIKI píše:ani nie, nejak som si to nevsimol.Zajjtra to vyskusam ,ak skube tak potom.....
možnosti-vyběhané čerpadlo
vstřiky,
přicpané potrubí.
Nejdříve zkus pročistit palivovou soustavu nějakým přípravkem a když nepomůže musíš hledat, já bych zkusil čerpadlo.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Re: Za jazdy zdochne ???
Hlavně se podívej na přívod vzduchu do motoru.Mě to dělalo u renoltu,ale prý se to stává u všech značek.Jedná se oto,zda nemáš někde rozpojenou vzduchovou hadici-potom dochází při vyřazení a vyšší rychlosti k strhnutí zápalu benzínu proudem vzduchu.PIKI píše:mam vazny problem uz sa mi stalo asi 5x ze zajazdy ak iden nad 120km/h a vyhodim rychlost tak mi zdochol motor, potom ho normalne nastartujem a vseko ide dalej a zase ak pojdem nad 120km vyhodim a ide raz ide raz nie . Vymenil som palivovy filter, vycistil skrtiacu klapku ,tankujem uz len shell, diagnostika neukazala nic, tak mi prosim poradte co to moze byt. dakujem