Nezdar nazdar !
Neviete mi niekto poradit prečo mi nejde klíma ?Je naplnená a po spustení sa mi rozsvieti kontrolka chladenia. Ventilátor chladenia som odskúšal a je funkčný. Môže byť problém s tlakovým čidlom ? A ak ano je treba chladiacu zmes pred výmenou čidla vypustiť ?
Ďakujem vopred za vaše rady.[/b]
Nefunkčná klíma
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
Daji se vymenit, zalezi na typu kompresoru, ale ty ktere znam, tak maji 2 druhy lozisek a bohuzel jedno si lisuje do casti s pisty a tam si musis dat pozor, aby ti nezustal nejakej "odstepek", kterej by se pak dostal do vodici listy techto pistu. pak uz by to bylo na koupi noveho kompresoru.A.P. píše:když už jsme u te klimy. Mě klima jede ale kompresor má takový kvičivý zvuk. Podle mě to budou ložiska v něm. Dají se vyměnit?