cukání při přidání plynu
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi to cukalo, zrovna dneska sem prijel od mechanika.Vycistenej EGR ventil, vymeneny svicky, palivovej filtr a je to pryc.
Naposledy upravil(a) monderka1 dne 12 bře 2008, 18:37, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: gggg
arnie píše:a kde najdu ten egr nebo jak se jmenuje? Diky
EGR v motoru X16SZR je tady -
Už mě to pocukávání taky nebavilo, tak jsem se zdravě nas*al a astrát prošel včera očistnou kůrou. Vyčištěna škrtící klapa, váha vzduchu(vypadala čistě, přesto se prostříkla;)), preventivně taktéž prostříknut EGR.
Pro klid duše také proměřena zapalovací lišta.
Zdá se, že to pomohlo, tak uvidím, teda....doufám
Pro klid duše také proměřena zapalovací lišta.
Zdá se, že to pomohlo, tak uvidím, teda....doufám
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci ked vam to cuka pri rozbiehani je na 90percent nieco s palivovou sustavou a nie erg ventil ten vam funguje iba vtedy ked auto nepotrebuje vykon to jest pri jazde bez plynu alebo ustalenej jazde (jedina moznost je zeby ten erg nezatvaralo a to si myslim zeby to aj vo vyssich otackah nemalo tah) takze si vycistite klapku krokovy motorcek vymente si palivovi filter a uvidite ten rozdiel. Urobte si taku skusku: chodte napr na 3 takych 1500otacok a zrazu zosliapnite prudsie plyn. Ked vam to cuka je niekde chyba a ked nie tak auto ide ok. potom skuste mat opet zaradenu 3 1500ot a akcelerujte uplne pomalicky auto by vam nemalo cukat nanajvys iba raz to sveci o tom ze auto pri prudkom rozbehu nedostava dost zmesi preto trha tak si to vycistite a uvidite. Najdete tam tolko bordelu ze sa vam z toho hlava zatoci len bacha na to aby vam nieco nespadlo do potrubia. Mne robilo to iste od kedy som vycistil klapku so vsetkym ostatnym auto nespoznavam..... Keby ste chceli nieco vediet napiste na ICQ
Opel ASTRA G 1,6 16V X16XEL vybava confort...
Cukání
Čau, chci se zeptat mám Opla Astru 1.6 16V r.v.2000, a při větší rychlosti to začne cukat tak 70-90, a žádná kontrolka se nerozvěcí, tak čím by to mohlo být?? Svíčky jsou vyměněné a ty staré, co tam byli, tak se očistily a pak to jeden den vůbec necukalo, jelo to krásně a táhlo to. Tak jsme myslel, že je to svíčkama, svíčky jsou tam nové a cuká to pořád, tak myslíte, že to bude EGR ventilem?? Nebo ještě čím?? Díkes.
- CharliCZek
me to dela uplne to same ... zezacatku to obcas cuka .. ale jak kdy ... a pak treba kdyz chci nekoho predject, tak tomu nalozim a jako to nema vykon a tak po 3 s to najednou dozjede a uplne vpohode s vykonem ...
byl sem na 3 diagnostikach a ani jedna nic neukazala .... 2x technicka kontrola a jednou u znameho .. takze to je nekde nejaka spina nebo ja nevim.. ASTRA comby 16v 16 skusim nejaky ty rady co ste tu psali
byl sem na 3 diagnostikach a ani jedna nic neukazala .... 2x technicka kontrola a jednou u znameho .. takze to je nekde nejaka spina nebo ja nevim.. ASTRA comby 16v 16 skusim nejaky ty rady co ste tu psali