Zátah turba
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
-
Zátah turba
Zdravím všechny majitele Astry s motorem 1.7 DTI od Isuzu. Nedávno jsem koupil auto dovezené z Itálie a přestože vše fungovalo,tak jsem měl pocit,že je auto tupé a netáhne tak jak by turbo motor měl. Ze začátku jsem to přisuzoval přechodu z Citroenu Xantia,který měl 130 koní,ale moje žěna má služební Berlingo 1.6 Hdi a to tahá jako kráva. Tak jsem začal hledat příčinu lenosti mojí Astry. První co jsem udělal,tat to bylo odpojení váhy vzduchu a ejhle auto táhlo úplě jinak. Zajel jesm tedy do Opel Novotný Ostrava,kde mi sdělili,že váha stojí cca 7tis.kč. Tak jsem si vzal Opel číslo váhy a upaloval jsem do Auto Georg,kde mi našli originál Bosch váhu za 3700kč a taky neznačkovou váhu,která byla po mojí slevě za 1354kč(1780 bez slevy),což byla přijatelná cena.Váhu jsem vyměnil a světe div se auto táhne úplné nádherně od 1500 do 3500 ot/min.Konečně můžu nahánět tdíčkáře jak se mi zamane. P.S. originál č.váhy je 0281002181,podle toho vám jí u Georga,nebo kdekoli v neorigo dílech najdou. Tak doufám ,že jsem tímto někomu pomohl. Čus Morybundus
- Reklama
-
re zátah turba
Oprava čísla váhy. to je správně 0281002180.
Re: Zátah turba
prosímtě ozvi se mi na mejl,nebo mi pošli na tebe kontak mám ten samý problém a rád bych se s tebou poradil,předem díky