kto poradi kontrolka elektroniky
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
kto poradi kontrolka elektroniky
asi pred pol rokom mi sem tam zasvitila a zhasla oranzova kontrolka elektroniky.Posledne dva mesiace mi to svieti dost casto. Priklad --rozbehujem sa na 1 prevod.stupni tocim ho nad 3.5tis otacok zrazu sa rosvieti oranzova kontrolka a zdochne to. Zastavim vypnem kluc,prepnem kluc a startujem asi 5 sekund naskoci ale nejde na vsetky valce a kontrolka svieti dalej,ak nepridam plyn a nedrzim ho v otackach tak zdochne.Vypnem a startujem znova, nastartuje kontrolka svieti nejde na vsetky valce tak mu na volnobehu pridam na 4000 otacok a uz ide dobre ale kontrolka svieti,vypnem nastartujem kontrolka uz nesvieti. Chodim na tom ako slimak maximalka 90-100kmh a uz zas ta posrata oranzova kontrolka zacne to trhat vytlacim spojku a poridne mu pridam ide normalne ale kontrolka furt svieti.Dnes som bol u Opla a za dignostiku chceli 3.litre tak som sa otocil a isiel prec. Toto auto ma uz fakt riadne sere
- Reklama
No tak já nevím, ale na tu diagnostiku jsem měl jít, alespoň bys věděl jaké to hlásí chyby, tak nic nevíš a budeš jenom hádat čím to asi tak může být, těch příčin může být hafo, takže první diagnostika a pak se teprve rozhodni, jestli bude lepší servis, nebo si to opravíš sám.
Může to být třeba zanesená vzduchová klapka, taky to může být jenom svíčkama, možná taky zanesený vzduchový filtr, to je těžké radit, těch příčin je hodně.
Může to být třeba zanesená vzduchová klapka, taky to může být jenom svíčkama, možná taky zanesený vzduchový filtr, to je těžké radit, těch příčin je hodně.
se podívej sem: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ight=okuraiwo126 píše:tech2,ab-com uz mam stihnute treba mi len diag. kabel da sa nikde zohnat do 2litroch
myslím, že to by šlo..
Ja som teraz kúpil cez Ebay za cca 1400 SK aj s poštovným ( http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0196941162 )iwo126 píše:tech2,ab-com uz mam stihnute treba mi len diag. kabel da sa nikde zohnat do 2litroch
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
- Kontaktovat uživatele:
skus ci nemas v kuse otvoreny ERG ventil to moze robit ked nezatvara ze miesto vzduchu ti tam tlaci iba spaliny a tym inimum kisliku.... skus ho zaslepit
Naposledy upravil(a) jaroslav120 dne 12 bře 2008, 09:13, celkem upraveno 1 x.
Opel ASTRA G 1,6 16V X16XEL vybava confort...
-
- Kontaktovat uživatele: