Vymena tesneni hlavy
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- UmbroR
- Kontaktovat uživatele:
Vymena tesneni hlavy
Ahoj asi pred 3 tydnama jsem koupil Atru G 1,4 16V.Prodavajici mi rikal ze bylo menene tesneni pod hlavou,filtry atd.Ted v pondeli jsem ale zjistil ze mam pekne poteceny motor od oleje.Nejprve jsme zjistly ze je spatne (roztrzene) tesneni pod vikem jak jsou ventili ale v servisu my tvrdily ze tama olej tekl ale tece taky pod hlavou(ne moc ale prosakuje) ze by bylo vhodne to vymenit a ceny by se pohybovala kolem 10-12 tisic.Co my poradite ze mam udelat.A kolik stoji u vas vymena tesneni pod hlavou dekuju za vsechny rady.
Naposledy upravil(a) UmbroR dne 13 úno 2008, 18:25, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G, 1,4 16V, 3 dveře,central,CD -JVC
- Reklama