kolik za to chtej vubec? +-AstraDTI píše:Ja tim myslel Astramana, protoze psal stredni cechy, ale NE PrahaSvaja píše: priznavam ze do Prahy rad nejezdim protoze se tam vzdycky ztratim a najezdim vic nez cestou tam a navic sem nekde spatne odbocil a uz sem vyfasnul pokutu a ten provoz je taky hruza..ale slovo STRACH neznám!!! no maila sem uz poslal tak uvidime co mi napisou pokud napisou
Jinak na Jarove merej podle me slusne, protokoly co jsem videl velmi dobre odpovidaly predpokladum.
měřění výkonu motoru
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- Reklama
Kdyz jsem byl nedavno na diagnostice, tak me to stalo skoro litr
Ja bych za ty prachy na mereni nesel ... ikdyz vim o pripadu kdy se to vyplatilo Kamaradovi motor jel tak nejak jinak nez jiny auta s tim stejnym motorem (znatelne vetsi zatah odspodu, ale pri sprintech s nima prohraval). Tak to nechal zmerit a skutecne - chybelo mu maximum, po 4 tisicich ten motor zacal skomirat ikdyz mel naopak poradne nabrat na kroutaku ... Tak se v motoru postoural a zjistil, ze tam ma vacku z jinyho motoru
Ja bych za ty prachy na mereni nesel ... ikdyz vim o pripadu kdy se to vyplatilo Kamaradovi motor jel tak nejak jinak nez jiny auta s tim stejnym motorem (znatelne vetsi zatah odspodu, ale pri sprintech s nima prohraval). Tak to nechal zmerit a skutecne - chybelo mu maximum, po 4 tisicich ten motor zacal skomirat ikdyz mel naopak poradne nabrat na kroutaku ... Tak se v motoru postoural a zjistil, ze tam ma vacku z jinyho motoru
- kabrioletak
- kabrioletak
tak chlapy je to trosku vic nez sem cekal
cituji: měření výkonu stojí v naší firmě 1990Kč bez DPH. Měření je nutné objednat a to na telefonu
251002227 p. Žatečka, Krejsa z důvodu kapacitního vytížení výk. brzdy.
S pozdravem
Tomáš Procházka
Vedoucí provozních služeb
cituji: měření výkonu stojí v naší firmě 1990Kč bez DPH. Měření je nutné objednat a to na telefonu
251002227 p. Žatečka, Krejsa z důvodu kapacitního vytížení výk. brzdy.
S pozdravem
Tomáš Procházka
Vedoucí provozních služeb
můj život vlastně měří 400metrů !!!
ujel mi driv,pak sem vymenil palivak a ujel sem mu ja takze sem o neco rychlejsi ale ten rozdil neni moc patrnej a to je divny ale mam praskly svody kolem do kola-je tam fuka jak prase a kdyz je to studeny tak to je jak traktor tak to mozna trochu uzira kroutak..chci prave zjistit jak na tom ten motor je - jestli ma fakt neco okolo tech 136 kobyl a pak ho teprve upravitAstraDTI píše:Tak teda o neco zdrazili Abys taky nemel vacku z jinyho modelu, kdyz ti ujizdej 1.8 ... ale nevim kterej Oplackej motor je natolik pribuznej aby to bylo zamenne jako 325i a 325e u BMW
můj život vlastně měří 400metrů !!!
už s tebou zavodit nebudu lol: nechci ti oťukat kapotu od kamínkůSvaja píše:ujel mi driv,pak sem vymenil palivak a ujel sem mu ja takze sem o neco rychlejsi ale ten rozdil neni moc patrnej a to je divny ale mam praskly svody kolem do kola-je tam fuka jak prase a kdyz je to studeny tak to je jak traktor tak to mozna trochu uzira kroutak..chci prave zjistit jak na tom ten motor je - jestli ma fakt neco okolo tech 136 kobyl a pak ho teprve upravitAstraDTI píše:Tak teda o neco zdrazili Abys taky nemel vacku z jinyho modelu, kdyz ti ujizdej 1.8 ... ale nevim kterej Oplackej motor je natolik pribuznej aby to bylo zamenne jako 325i a 325e u BMW
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA