olej-úniky a řešení ...

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zamčeno
P.stahl

olej-úniky a řešení ...

Příspěvek od P.stahl » 02 úno 2008, 19:13

ted se chystám dělat rozvody a olej mam najeto 170000
a jelikož mi papá olej ,pár lidí který dělaj auta mi řekli abych zkusil tam nalejt takovou tu příměs co tlumí ůniky oleje do motoru....máte někdo s něčím takovým zkušenosti ...děkuju za odpovědi...[/i]
Petr Géčko 1,6-16V /r.v.98

Reklama

Majklus
Kontaktovat uživatele:

Re: olej-úniky a řešení ...

Příspěvek od Majklus » 02 úno 2008, 19:23

P.stahl píše: ted se chystám dělat rozvody a olej mam najeto 170000
a jelikož mi papá olej ,pár lidí který dělaj auta mi řekli abych zkusil tam nalejt takovou tu příměs co tlumí ůniky oleje do motoru....máte někdo s něčím takovým zkušenosti ...děkuju za odpovědi...[/i]
Ja primo ne ale kamarad ano,z jeho zkusenosti to je dobre ale ne na dlouho,takze rikal ze reseni je lepsi generalku motoru
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388

spermin

Příspěvek od spermin » 02 úno 2008, 19:50

nejprve bych zkusil provést proplach oleje, a potom jestli bude papat teprve nějakou přísadu, a jestli ani
to nepomůže tak jistě pomůže :cry: nákladný zásah do motoru viz výše.Dotaz, tece Ti olej :?:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

P.stahl

Příspěvek od P.stahl » 03 úno 2008, 08:07

generálka motoru ...nevim auto má tlaky super,jede 200 takže žádnej lágr by to neměl bejt udělat gufera na ventilech s tím i hydroštosy a kroužky na válcích (i stírací) ...skoro by vyšlo levněji sehnat jinej motor .... z něčeho nabouranýho...co má málo najeto....
Petr Géčko 1,6-16V /r.v.98

Zamčeno