Spotřeba oleje
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
-
- Kontaktovat uživatele:
No já X18XE(dávalo se to asi jen do Aster F) sežere tak 0,6litru na 15000km(výměna), olej Opel 5w-30. Předtím byl 5w-40 castrol a tak 0,4l na 15tkm. Do tak 140tkm jsem nemusel dolévat ani kapku.
Některým vám to papá vcelku dost
Některým vám to papá vcelku dost
Opel Vectra B sedan 1,8 16V, 190 000km
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja dnes menil olej (jako vzdy po 10t km, mam sve auto rad) a dal jsem tam 5W40 tak uvidime zda to bude lepsi nez s 10W40 ktery mi oleje bralo ted posledni dobou vic
A hlavne se mi motor vic ztisil a ma kultivovanejsi projev, tak na ty zmene oleje asi neco bude nez kdyz se porad leje stejnej, uvidime...
A hlavne se mi motor vic ztisil a ma kultivovanejsi projev, tak na ty zmene oleje asi neco bude nez kdyz se porad leje stejnej, uvidime...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No mně to papá taky kolem 3,5 l na cca 13.tis. km - hodně studených startů z práce do práce,manželka a tak podobně.Původně Havoline 5W-40 fullsyn. potom ,co jsem zjistil,že to tak žere, dávám Mogul Racing pro 5W-40 fullsyn. Astra G,sedan,r.v. 00,1.6-16V
Jsou horší věci,než spotřeba oleje
Jsou horší věci,než spotřeba oleje
Astra G,100 Edition,1.6-16V,r.v.00,sedan
10W-40 od Liqui Moly s MOS
Zdar pánové
Ne že by to bylo úplně super ale po změně oleje z Mobil 10W-40 na Liqui Moly s 10W-40 s MOS klesla spotřeba oleje na polovinu předtím cca 0,5 /1000 teď to vypadá tak na 0,25 - 0,3 /1000
Takže "dobrý " !
Ne že by to bylo úplně super ale po změně oleje z Mobil 10W-40 na Liqui Moly s 10W-40 s MOS klesla spotřeba oleje na polovinu předtím cca 0,5 /1000 teď to vypadá tak na 0,25 - 0,3 /1000
Takže "dobrý " !
Caravan 1,6 16 V Elegance 1998
Zdravím, mně to bralo cca 0,2l/2tkm a to mělo najetý 120000km. Teď to má najeto 137000km a bere si to 0,5l/1tkm. Takže změna výrazná a to tam dávám olej 5W30. Teď se chystám na rozvody a chtěl bych se zeptat jestli se dá nějak omezit ta spotřeba oleje když už ten motor bude rozdělanej. Čím to vůbec je, že najednou stoupne takhle spotřeba oleje.
Astra G 1,6 16V 2001 Z16XE
zapečené, nebo opotřebované stírací kroužky ve spalovacím prostoru,
netěsné gufera
opotřebované stirátka ventilu, vyber si.
při výměně rozvodů do motoru nelezeš, a je to pracné i nákladné, možná jenom pohledem zkontroluješ
ty stírátka, nevím nedělal jsem, já jsem příznivec dekarbonizace motoru
netěsné gufera
opotřebované stirátka ventilu, vyber si.
při výměně rozvodů do motoru nelezeš, a je to pracné i nákladné, možná jenom pohledem zkontroluješ
ty stírátka, nevím nedělal jsem, já jsem příznivec dekarbonizace motoru
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
já použil do paliva VALVOLINE čistič vstřiků=130 Kč u benzínky a do oleje STP odstranovač karbonu 160 přes internet.
http://www.oleje.cz/eshop/seznam_prod.p ... 0&simg.y=0
http://www.oleje.cz/eshop/seznam_prod.p ... 0&simg.y=0
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic