Mexxova hviezda caravan X18XE1 sportive
Mexxova hviezda caravan X18XE1 sportive
By mexxo
latinsko-slovenský slovník
* astrum - súhvezdie
* astrum - hviezda
...jsem si dovolil na ukázku, ze své zahrádky, pár foteček, jestli se neurazíte...
Začalo to F-kovou astrou 1,6i8v...
Bol som veľmi spokojný a tak som ostal verný
Moja astra caravan sportive 1,8 16V 85kw, model 99, hmlovky, vyhrievané el. sp. zrkadlá, 2x el. okná, fólie, klíma, TC, športové sedačky, rádio Blaupunkt Kingston MP47, subwofer+zosilovač+repro=GroundZero, "dofukovacie tlmiče" , 17"alu zo ZafiryB s Pirelli P NeroZero XL 205/40 R17...
Takúto som ju doviezol
Chvíľu jazdila tak a potom postupne prišla hudba, fólie, elektróny, hmlovky...
Hudba, interiér sportive, v noci, a koženné manžety (šil som sám )
Pokračovanie nabudúce...
Naposledy upravil(a) mexxo dne 13 čer 2010, 12:37, celkem upraveno 8 x.
- Reklama
Též se přidávám k lidem, kteřím se líbí tyto kola
4 ALL: Tyto kola nabízí RomanK zde https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=8268
4 ALL: Tyto kola nabízí RomanK zde https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=8268
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Krasavice... kola ji sednou jak prdel na hrnec
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ďakujem všetkým, som rád že sa vám kolesá páčia. Keď som hladal pekné alu na túto nie bežnú rozteč, napadlo ma že by sa hodili elektróny z omegy (jedna u nás jazdí na pekných 5lúčových origo 17kach). Keď som ich nemohol zohnať, začal som sa obzerať po iných opláckych elektrónoch a natrafil som na tieto zo Zafiry za dobrú cenu. A teraz som maximálne spokojný
To Sršeň:
Vidíš dobre, sú tam aj fólie. Do Ostravy sa nechystám, možno v budúcnosti...
To Sršeň:
To je skoda bol by si dalsi zastupca zo SVK..A odkial si??mexxo píše:Ďakujem všetkým, som rád že sa vám kolesá páčia. Keď som hladal pekné alu na túto nie bežnú rozteč, napadlo ma že by sa hodili elektróny z omegy (jedna u nás jazdí na pekných 5lúčových origo 17kach). Keď som ich nemohol zohnať, začal som sa obzerať po iných opláckych elektrónoch a natrafil som na tieto zo Zafiry za dobrú cenu. A teraz som maximálne spokojný
To Sršeň:
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni