dálkové zamykání
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak to není pravda ,šel jsem kupovat baterku do toho ovladače,klíč sebou,a ani v elektře jsem s prodavačem nedokázal klíč otevřít,nešel,až doma jsem tam vrazil lepší šroubovák a velikou silou oddělil ten zadní kus od toho těla,jenže pak jsem nemohl to tělo klíče rozlousknout,otevřít prostor kde je baterie,to těsnění co je kolem v té drážce to drželo jako blázen,nikdy bych nevěřil jakou silou jsem to od sebe musel odtrhnout,slepené to nebylo,ale drželo to tak jako slepené,rozhodně to nešlo vůbec lehceRadek.km píše:jo klíček by měl jít rozebrat celkem snadno pokud se někomu před tebou nerozpadl a neslepil ho
To že ti přestala fungovat dálka nemusí být baterkou... Třeba v naši jsem měnili rádio a najednou přestalo fungovat zamikání na druhou polohu. Tak se pohrálo s rádiem a šlo opět v poho.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Otvaranie
Alebo sa ti mohol niekto s klucom pohrat a prekodavat ho... Mozno by pomohlo ho nakodovat nanovo.. Strc kluc do zapalovania a po otoceni a rozsvieteni kontroliek stlac spodne tlacitko... tusim ze spodne... auto by sa malo zamknut a odomknut... Vo väčšine pripadov to pomaha ked je baterka ok a kluc nefunguje...
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
jak dal
mate pravdu,baterkou to nebylo,tak zitra zkusim to s tim otočenim kličku.Jinak co s tim? da se to nejak zkontrolovat?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
já zjistil že zamykaní na druhou polohu také nemusí fungovat proto..protože jsou špatně dovřené dveře..já už si to tak ověřil několikrát..AstraMan píše:To že ti přestala fungovat dálka nemusí být baterkou... Třeba v naši jsem měnili rádio a najednou přestalo fungovat zamikání na druhou polohu. Tak se pohrálo s rádiem a šlo opět v poho.
a tu návod jak se rozdělává klíček
a komu se rozbije při rozdělávání tak za to může návod ne my ne?
- Zdeněk Lbc
řešení
tak vše je vyřešeno,stačilo to jen znovu naprogramovat viz.výše...děkuji moc za rady a pomoc
-
- Kontaktovat uživatele:
Dálkové ovládání
Zdravím vás všechny,
potřeboval bych trocha poradit. V dálce jsem vyměnil baterku, párkrát (všehovšudy asi tak 10x) jsem v pohodě zamknul odemknul a teď už mám zase smůlu. Prostě už se tomu nechce. Zkoušel jsem to i programovat, taky to nepomohlo. Baterka by měla být v pohodě a dálka taky vypadá v poho, tak nevím. Docela mě to štve. Zamykat klíčem naštestí jde, ale na co je pak dálka která nefunguje
potřeboval bych trocha poradit. V dálce jsem vyměnil baterku, párkrát (všehovšudy asi tak 10x) jsem v pohodě zamknul odemknul a teď už mám zase smůlu. Prostě už se tomu nechce. Zkoušel jsem to i programovat, taky to nepomohlo. Baterka by měla být v pohodě a dálka taky vypadá v poho, tak nevím. Docela mě to štve. Zamykat klíčem naštestí jde, ale na co je pak dálka která nefunguje